Skip to main content

Lugupeetud Connectors,

Me töötame kõvasti selle nimel, et uuendada oma kliente eelmisest platvormist Mercell Biddingule. Oleme koostanud ülevaate Mercell Biddingi kohta sageli esitatavatest küsimustest, et muuta uue platvormi kohta käiv teave hõlpsasti kättesaadavaks.

Kui teil on veel küsimusi, julgustame teid neid esitama kommentaaride sektsioonis!

1. Kas minu profiilid kantakse platvormile Mercell Bidding automaatselt üle?

Jah, uuendamise käigus kantakse sinu profiilid platvormile Mercell Bidding üle automaatselt. Sinu profiilid ei muutu, nii et asjakohased pakkumuste teavitused jõuavad sinuni täpselt samamoodi kui varem.

1. Kas meiliteavitused tulevad ka edaspidi mulle otse postkasti?

Jah, meiliteavitused saadetakse sulle ka edaspidi postkasti, lihtsalt nüüdsest on saatja Mercell Bidding.

1. Kuidas ma platvormile Mercell Bidding sisse saan logida? 

Platvormile Mercell Bidding sisse logimiseks kasuta oma varasema Mercelli platvormi sisselogimisandmeid. Platvormi Mercell Bidding sisselogimislehe leiad siit.

1. Miks toimub uuendamine platvormile Mercell Bidding? 

Mercell Bidding kasutab uusimat tehnoloogiat, mis parandab skaleeritavust ning on turvalisem ja töökindlam. See aitab kiiremini arendada uusi funktsioone, mis vastavad sinu praegustele ja tulevastele vajadustele, ning on esimene samm, mille astume sulle tõhusama ja ühtsema pakkumiskogemuse loomise suunas.

1. Millist kasu toob üleminek platvormile Mercell Bidding?

Uue intuitiivse liidese, sujuva teavitussüsteemi ja iseteeninduse tööriistadega Mercell Bidding parandab kasutajakogemust. Piiramatu hulk kohandatavaid jälgimisprofiile aitab ärivõimalusi täpsemalt jälgida. Tulevikus sisaldavad uuendused täiustatud tehisarufunktsioone ja andmete analüüsi, mis muudavad pakkumiste esitamise protsessi veelgi lihtsamaks.

1. Kas pärast uuendust pääsen endiselt ligi varasemale Mercelli platvormile?

Pärast uuendust pääsed endiselt ligi oma varasema Mercelli platvormi teatud osadele, muu hulgas tasuta kasutamiseks mõeldud funktsioonidele. Kuid kõik sinu tasulise tellimusega seotud funktsioonid, näiteks pakkumuste jälgimine, viiakse üle platvormile Mercell Bidding.

1. Kuidas saan edaspidi pakkumisi esitada?

Pakkumiste esitamine käib samamoodi nagu varem. Kõik platvormil Mercell Bidding olevad võimalused viivad su sujuvalt lähtedokumentide juurde, kus saad esitada oma pakkumise.

1. Kust ma leian jälgimisprofiilid ja kuidas saan neid luua või muuta?

Kogu info jälgimisprofiilide loomise, muutmise ja kustutamise kohta leiad meie 

1. Mitu profiili saan ühe tellimuse raames luua?

Iga litsentsiga kaasneb piiramatu hulk profiile, mida saab luua ja hallata iseseisvalt. Täpsemat infot jälgimisprofiilide loomise, muutmise ja kustutamise kohta leiad 10. küsimuse vastusest.

1. Kus ma saan muuta oma organisatsiooni andmeid, hallata tellimusi ja platvormi Mercell Bidding kasutajaid?

Kogu info oma organisatsiooni andmete muutmise ning tellimuste ja kasutajate haldamise kohta leiad meie 

1. Kust leian platvormil Mercell Bidding sõlmitud hangelepingud?

Sõlmitud hankelepingud leiad platvormilt funktsiooniga Vaata lähemalt. Lisateavet vaata sellest artiklist.

Be the first to reply!

Reply