Skip to main content

Dārgie Connectors,

Mēs cītīgi strādājam, lai mūsu klienti no iepriekšējās platformas pārietu uz Mercell Bidding. Esam sagatavojuši pārskatu ar biežāk uzdotajiem jautājumiem par Mercell Bidding, lai informācija par jauno platformu būtu viegli pieejama.

Ja jums ir vēl kādi jautājumi, aicinām tos uzdot komentāru sadaļā!

1. Vai mani profili tiks automātiski pārcelti uz Mercell Bidding?

Jā, pārcelšanas laikā jūsu profili tiks automātiski pārcelti uz Mercell Bidding. Jūsu profils(-i) nemainīsies, tāpēc, tāpat kā iepriekš, jūs turpināsiet saņemt visus attiecīgos paziņojumus par piedāvājumiem.

1. Vai es arī turpmāk saņemšu e-pasta paziņojumus tieši savā iesūtnē?

Jā, jūs arī turpmāk saņemsiet e-pasta paziņojumus tieši savā iesūtnē. Tikai tagad tie nāks no Mercell Bidding.

1. Kā pieteikties Mercell Bidding? 

Jūs varēsiet izmantot iepriekšējās Mercell platformas pieteikšanās informāciju, lai pieteiktos Mercell Bidding. Mercell Bidding pieteikšanās lapa ir pieejama šeit.

1. Kāpēc jūs tiekat pārcelts(-a) uz Mercell Bidding? 

Mercell Bidding platformā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, lai uzlabotu mērogojamību, drošību un uzticamību. Tās ļauj ātrāk izstrādāt jaunas funkcijas, kas atbilst jūsu pašreizējām un turpmākajām vajadzībām, un ir pirmais solis, lai nodrošinātu efektīvāku un unificētāku piedāvājumu iesniegšanas pieredzi.

1. Kādas priekšrocības sniedz pārcelšana uz Mercell Bidding?

Mercell Bidding uzlabo lietotāju pieredzi, izmantojot intuitīvu saskarni, pilnveidotus brīdinājumus un pašapkalpošanās rīkus. Neierobežots pielāgojamu uzraudzības profilu skaits nodrošina precīzāku iespēju izsekošanu. Turpmākie atjauninājumi piedāvās uzlabotu MI un analītiku, lai vēl vairāk vienkāršotu piedāvājumu iesniegšanas procesu.

1. Vai pēc pārcelšanas es joprojām varēšu piekļūt iepriekšējai Mercell platformai?

Pēc pārcelšanas jums joprojām būs piekļuve noteiktām MyMercell daļām, tostarp funkcijām, kas pieejamas bezmaksas lietotājiem. Tomēr visas ar jūsu maksas abonementu saistītās funkcijas, piemēram, piedāvājumu uzraudzība, tiks pārvietotas uz Mercell Bidding.

1. Kā es turpmāk varēšu iesniegt cenas piedāvājumus?

Jūs varēsiet iesniegt cenas piedāvājumus tāpat kā iepriekš. Katra iespēja Mercell Bidding platformā ļaus nevainojami piekļūt avotam, kur varēsiet iesniegt savu cenas piedāvājumu.

1. Kur es varu atrast, izveidot vai rediģēt uzraudzības profilus?

Visa informācija par to, kā izveidot, rediģēt vai dzēst uzraudzības profilus, ir pieejama 

1. Cik profilu varu izveidot mana abonementa ietvaros?

Ar katru licenci var izmantot neierobežotu izveidoto un pārvaldīto profilu skaitu. Plašāka informācija par uzraudzības profilu izveidi, rediģēšanu vai dzēšanu pieejama atbildē uz 10. jautājumu.

1. Kur es varu rediģēt savas organizācijas informāciju, pārvaldīt abonementus un pārraudzīt lietotājus Mercell Bidding platformā?

Visu informāciju par to, kā rediģēt jūsu organizācijas informāciju, pārvaldīt abonementus un lietotājus, varat atrast 

1. Kur Mercell Bidding platformā varu atrast informāciju par piešķirtajiem līgumiem?
  • Šo informāciju varat atrast, izmantojot funkciju “Izpētīt”. Skatiet šo rakstu, lai uzzinātu vairāk.
Be the first to reply!

Reply