Skip to main content
Tutorial

Jälgi ja halda oma pakkumisi funktsiooniga „Minu võimalused“

• April 28, 2025
  • 0 replies
  • 13 views

Kui leiad Mercell Biddingus võimalusi, olgu see siis jälgimisprofiili või otsingufunktsiooni kaudu, märkad, et mõned neist sobivad sulle ja su ettevõttele paremini kui teised.

Et neid jälgida, annab su profiili osa „Minu võimalused“ ülevaate su kõige olulisematest võimalustest.

Tutvu 'Minu võimalused'

Dashboard on jagatud neljaks eraldi osaks:

Salvestatud võimalused:

Otsingu funktsiooni või jälgimiskasti kaudu leitud pakkumised saab salvestada hilisemaks vaatamiseks, klõpsates salvestamise ikooni. Iga salvestatud võimalus lisatakse automaatselt teie juhtpaneelile, mis võimaldab teil jälgida uuendusi ja õigel ajal tegutseda.

Vaadake allolevast videost, kui lihtne on võimalus salvestada:

Kutsed:

Ostjad saavad teile Mercelli platvormi kaudu saata otseseid pakkumiskutseid. Kui teid kutsutakse osalema pakkumises, kuvatakse kutsed teie „Minu võimalused“ sektsiooni selles vahekaardis. Sealt saate neid vaadata ja vajaduse korral vastu võtta.

Aktiivsed pakkumised:

Selles vahekaardis on ülevaade käimasolevatest pakkumistest, milles te osalete.

Varasemad pakkumised:

Viimane, kuid mitte vähem oluline on kategooria „Varasemad pakkumised“, mis on kõigi teie esitatud pakkumiste arhiiv.

„Minu võimalused“ on suurepärane viis Mercell Biddingus oma olulisimate võimaluste jälgimiseks, kuna see võimaldab teil koguda kogu asjakohase teabe ühte kohta.