Kai Mercell Bidding sistemoje rasite galimybių, nesvarbu, ar tai bus per stebėjimo profilį, ar per „Ieškoti“ funkciją, pastebėsite, kad kai kurios iš jų jums ir jūsų verslui tinka geriau nei kitos.
Kad galėtumėte jas stebėti, savo profilio skyriuje „Mano galimybės“ rasite svarbiausių galimybių apžvalgą.
Peržiūrėti 'Mano pasirinkimus'
Pagrindinis puslapis yra suskirstytas į keturias atskiras dalis:
Išsaugotos galimybės:
Konkursai, kuriuos radote naudodami „Tyrimo“ funkciją arba savo stebėjimo pašto dėžutę, gali būti išsaugoti, kad galėtumėte juos peržiūrėti vėliau, spustelėdami išsaugojimo piktogramą. Kiekvieną kartą išsaugodami galimybę, ji automatiškai įtraukiama į jūsų informacijos suvestinę, todėl galite stebėti atnaujinimus ir imtis veiksmų tinkamu laiku.
Žiūrėkite žemiau esantį vaizdo įrašą, kad pamatytumėte, kaip lengva išsaugoti galimybę:
Kvietimai:
Pirkėjai gali jums siųsti tiesioginius kvietimus teikti pasiūlymus per „Mercell“ platformą. Kai esate pakviestas dalyvauti konkurse, kvietimai bus rodomi šioje jūsų skyriaus „Mano galimybės“ kortelėje. Čia galite juos peržiūrėti ir galbūt priimti.
Aktyvūs pasiūlymai:
Šioje kortelėje rasite visų vykstančių konkursų, kuriuose dalyvaujate, apžvalgą.
Ankstesni pasiūlymai:
Paskutinis, bet ne mažiau svarbus, skyrius „Ankstesni pasiūlymai“ bus visų jūsų pateiktų pasiūlymų archyvas.
„Mano galimybės“ yra puikus būdas stebėti svarbiausias galimybes ‚Mercell Bidding‘ ir surinkti visą reikiamą informaciją vienoje vietoje.